onsdag 9 mars 2016

Sista chansen! Utlottning av biljetter till Sweden Bike Expo 2016Reumatikerförbundets träningsblogg har glädjen att kunna lotta ut ett antal entrébiljetter för dig som är medlem i Reumatikerförbundet till Sweden Bike Expo 2016.

Reumatikerförbundet finns i år med som en av utställarna och du hittar oss i monter nr 32.
Vi kommer fokusera på Sveriges folksjukdom nr 1, artros och kommer bland annat hålla två stycken workshops i ämnet lördag och söndag kl 13.00-14.00 på lilla scen. Vi har också glädjen att ha Mats Grpih med under mässan. Mats kommer intervjuas lördag kl 10.00-10.30 och söndag 14.30-15.00 på stora scen, där samtalet kommer handla om hur det är att leva med och träna vid reumatisk sjukdom.

Under mässan möter du allt från cykelvärden i form av både utställare och intressanta föreläsningar. Oavsett vilken cykelstil eller inriktning du är mest intresserad av så finns detta representerat på ett ställe under mässan.

Reumatikerförbundet har återkommande både på sociala medier och i Reumatikerförbundets tidning "Reumatikervärlden" beskrivit cyklandets fördelar om man lever med reumatisk sjukdom. En motionsform som passar många och som är skonsam mot lederna men ändå ger rejäl allmänträning.
Vi på träningsbloggen vill därför uppmuntra till att flera finner tjusningen på två hjul. Gå gärna in under taggen "cykel" här på träningsbloggen och läs övriga inlägg i ämnet.Mässans öppettider (Stockholmsmässan, Älvsjö)
Fredag 18 mars kl 12-19 
Lördag 19 mars kl 09-17 
Söndag 20 mars kl 09-16 


Så är du medlem i Reumatikerförbundet ta tillfället och var med i vår utlottning av entrébiljetter!
Du som inte är medlem, BLI DET HÄR>> så har du också möjlighet att vinna en biljett till ett värde av 130 kr/st!


För att vara med i utlottningen, gör så här!
Mejla ditt namn och adress samt medlemsnummer i Reumatikerförbundet till...
traningsbloggen@reumatikerforbundet.org

Vi behöver ditt mejl senast onsdag 9/3
(Vinnarna av biljetterna kommer publiceras på Reumatikerförbundets träningsblogg fredagen 11/3)

Läs mera om Sweden Bike Expo här>>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar