måndag 14 mars 2016

Vill du bli vår testpilot på Cykelvasan 30?

Som ett led i Reumatikerförbundets deltagande på Sweden Bike Expo som startar nu på fredag söker vi dig som vill representera Reumatikerförbundet och vara vår testpilot på Cykelvasan 30 km.

Tack vare vårt samarbete med Vasaloppet har vi två startplatser att erbjuda och vi söker en kvinna och en man som vill ta sig ann utmaningen att cykla de 30 km från Oxberg till Mora.Vem är du?
Du är medlem i Reumatikerförbundet och har inte cyklat detta lopp tidigare. Du vill ha en utmaning och en morot för vårens och sommarens träning. Du vill dela med dig av din träning och resan fram mot målet i Mora med små rapporter som gästbloggare här på Reumatikerförbundets träningsblogg för att inspirera andra. Du som inte är medlem, BLI DET HÄR>> 

Hur kan jag bli utvald som Reumatikerförbundets testpilot till Cykelvasan 30?
Skriv en kort motivering till varför just du vill vara vår representant i "fäders spår för framtids segrar"
Glöm inte att skriva ditt namn, adress/kontaktuppgifter och medlemsnummer i Reumatikerförbundet i den anmälan som du mejlar till...
traningsbloggen@reumatikerforbundet.org

Vi vill ha ditt svar senast måndag 21/3.Kort information om Cykelvasan 30
Datum: Fredag 12 augusti
Sträcka: Oxberg till Mora 30 km
Mera information om loppet hittar du här >>

Övrigt
Deltagande sker på egen risk. Resa och boende samt övriga omkostnader står den enskilde deltagaren för. Reumatikerförbundet tillhandahåller endast startplats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar