fredag 26 augusti 2011

Konsten att pricka mål!Igår var det terminsstart för innebandysystrarna. Ett gäng av 11 st glada damer utrustade med innebandyklubba gjorde entré i den lokala lilla gympasal där vi träffas en gång per vecka. Jag har sagt det tidigare men måste säga det igen, detta är en av veckans höjdpunkter. Detta gäng av tjejer, kvinnor, damer har så mycket glädje och skratt att dela med sig av så det spelar ingen större roll om man hållit i en bandyklubba tidigare. Alla är välkomna utifrån sin egen förmåga och vi har roligt.

Och om vi spelar! Tack och lov att vi hade flera avbytare igår. Hjärtan och lungor fick sig nog en chock i mer än min kropp. Ganska snart hade merparten av ligan antagit en pionröd färg i ansiktet och pratet i avbytarhörnan var minst sagt ansträngt av syreskuld.

Men hörrni, detta med att pricka mål är inte lätt. Man skjuter och skjuter men det där lilla målet flyttar liksom på sig och står inte riktigt där man hade tänkt. Finns det någon mera där ute som är road av innebandy och har några tekniktips så säg till!

Men vad spelar det för roll om man 9 ggr av 10 bommar målet, det är ju i alla fall den där 10:e gången av när man äntligen står på rätt ställe, passningarna sitter och det smackar till i nättaket man kommer ihåg när vi sakta lunkar hem igen efter ännu en rolig kväll ihop med innebandysystrarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar