fredag 29 juli 2011

Snart dags för SM i kanotmaraton

Nu ni alla örebroare (och alla övrigt kanotintresserade) har ni möjlighet att sätta er väl till rätta i Örebro slottspark med omnejd med picknick korgen väl laddad och titta på de stora kanonerna i kanotmaraton. Under lördag och söndag 30-31/7 hålls SM i kanotmaraton och jag kan garanterat utlova god underhållning då banläggarna lagt in inte mindre än 9!! lyft för elitkanotisterna som kör en bana på 30 km.

Första start sker kl 10.00 imorgon lördag och sedan fortsätter tävlingarna under hela helgen med allt från elit till glada motionärer. Det som gör denna tävling extra rolig är att den går mitt inne i Örebro, så du kan som sagt sitta bekvämt vid tex Hamnplan och se start och målgång eller som sagt varför inte i slottsparken där lyftet är. Kanot är ju inte känt för att vara den mest publikvänliga sporten men det verkar som om Örebro kanotförening tänker ändra på det.

Igår sändes ett inslag inför tävlingen på Tv4 Örebro där Danny Hallmén (duktig kanotist från Örebro) berättar om tävlingshelgen. Inslaget kan du se här >>
Är du intresserad av att få mera info om SM i kanotmaraton går du in på Örebros kanotförenings eminenta SM-sida här >>

För min del är både kylboxen och brassestolen redan laddade då vi i goda vänners lag tänkte avnjuta tävlingen i en minst bakåtlutat stil. Nu håller vi bara tummarna för riktigt bra och skönt väder.

Vill du få dig lite träningsadrenalin till livs så ta en titt på Danny Hallméns peppvideo inför SM nedan!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar