onsdag 5 april 2017

Cykla Lidingöloppet på mountainbike. Fria startplatser!


Cykla Lidingöloppets 23 km lopp för mountainbike (MTB). Reumatikerförbundets medlemmar med Reumatikerföreningen Stockholm i spetsen har fått möjlighet till 10 sponsrade startplatser.


Lördag 6 maj 2017 är det start för den 5:e upplagan av Lidingöloppet MTB, Stockholms största mountainbike (MTB)-lopp.  Reumatikerföreningen Stockholm har fått möjlighet till 10 startplatser till 23 km loppet och söker nu dig som vill anta utmaningen och ha detta som din morot för vårens träning. Vi vill ha in din intresseanmälan till kansliet, info.stockholm@reumatiker.net senast måndag 10 april.


Största delen av bansträckningen utgörs av ett hårdpackat motionsspår med inslag av stigar, gräs och asfalt. Även om de flesta typer av cyklar fungerar bra rekommenderar vi i första hand en mountainbike där utväxling, komfort och position lämpar sig bäst för terrängen.


Vi som förening kommer också finnas på plats i startområdet med ett informationstält där vi visar på möjligheten att kunna leva ett aktivt liv trots reumatisk sjukdom och berätta om vår verksamhet med målet att värva nya medlemmar.

Anmälan och information: kansliet tel. 08-462 9925 eller e-post ovan.


Först till kvarn!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar