onsdag 9 oktober 2013

Reumatikerförbundet med i UltraVasan?Snacka om att hjärnorna bakom Vasaloppet med alla dess event har prickat rätt i tiden. Man har gått från det klassiska Vasaloppet som enskild händelse till två späckade veckor med lopp, en vintervecka och en sommarvecka. Sist ut på menyn lanserades nu UltraVasan 2014, en löptävling som genomförs på den klassiska vasaloppsbanan mellan Sälen och Mora.

Det mest fascinerande med VasaloppsArenans hela koncept är att det finns lopp för alla typer av nivåer och ambitioner. Kortaste loppet var tidigare på 2 km som en del av stavgångsvasan  som i år är bortplockad från VasaloppsArenans egna event men lever vidare i IFK Moras regi. Man kan alltså sätta målet allt mellan 9 mil och 2 km.

Platserna till premiären av UltraVasan tog slut på otroliga 29 min, snacka om att motionstrenden är hetare än hetast. Sitter och drömmer om att vi som Reumatikerförbund skulle synas på dessa stora motionsarenor. Tänk om någon skulle springa UltraVasan i helgrön dräkt med ett stort R på ryggen, eller om något företag köpte sin plats i sommarens VasaStafett till förmån för Reumatikerfonden, eller om Reumatikerdistriket i Dalarna ställde upp med ett lag i StavgångsVasan eller om...

Tänk om vi kunde sprida att Reumatikerförbundet är "I rörelse" i fäders spår för framtids segrar!

Läs mer om alla Vasaloppseventen här>>
Läs mera om StavgångsVasan här>>
Läs mera om UltraVasan här >>

2 kommentarer:

  1. Jag ställer upp och kör Ultran i den helgröna dräkten!!! ;) Nej, jag är inte anmäld med annars skulle jag lätt göra det!
    Men tänk om man kunde få ihop ett lag i Vasastafetten bland dina läsare? Jag anmäler mig på en sträcka! Mvh Sara :)

    SvaraRadera
  2. Härligt Sara! Det finns stor chans att jag/vi tar dig på orden. Vore så kul om man kunde göra ngt extra event runt sommarvasan.

    SvaraRadera