fredag 23 mars 2012

Spring i benen

Blodomloppet.com

20 grader den 22:a mars. Inte utan att man får spring i benen. Här om dagen ramlade det ner inbjudan till Blodomloppet i brevlådan både från arrangören och från Reumatikerdistriktet i Stockholms län.

Om du funderar på att prova på ett motionslopp denna sommar så vill jag varmt rekommendera blodomloppet som dessutom firar 20-årsjubileum i år. Helt perfekt att kunna testa ett lopp på 5 km alt 10 km. Loppet körs från Luleå i norr till Malmö i söder totalt på 14 platser i landet.
Jag upplevde loppet som mkt välarrangerat men med en stor portion motionsanda. Visst fanns det många fortspringande med som verkligen tävlade, men vi glada motionärer fick bra plats. Dessutom inramades hela arrangemanget av mkt socialiserande runt picknickassarna efter loppet.

I Stockholm körs tävlingen den 7:e juni på Djurgården. Banan går mestadels på grus och är endast lätt kuperad. Det fiffiga i kråksången är att Reumatikerdistriktet i Stockholms län har ett samarbete med Blodomloppet och har tillsammans skapat en specialslinga på 3 km för den som känner att 5 km spåret är lite för häftigt. Stavgång är tillåtna i promenadklassen 5 km och naturligtvis i Reumatikerförbundets 3 km slinga.

Reumatikerdistriktet i Stockholms län har ett kanonerbjudande till sina medlemmar med en rejält subventionerad tävlingsavgift för loppet i Stockholm. Som medlem betalar du endast 50 kr istället för 240 kr. Du som är medlem i Reumatikerdistriktet i Stockholms län anmäler dig endera via din egen reumatikerförening eller via reumatikerföreningen Stockholm. Läs mer i Reumatiker Kontakten här >>

Så ta och damma av promenad eller joggingdojorna och anmäl dig till årets upplaga av Blodomloppet.

Blodomloppets hemsida hittar du här>>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar