onsdag 4 januari 2012

Återblick 2011

Tänka sig att det blivit ett nytt år igen. Nu gäller det att vänja sig med att skriva 2012. Har roat mig med att titta lite på bloggens statistik och fundera lite över vad 2011 stora ögonblick innehöll här på bloggen.

Sedan starten i januari 2011 har över 17500 sidvisningar gjorts vilket är oerhört glädjande. Bloggen började lite som ett experiment då jag inbjöd till att följa min väg mot målet i Mora inför Kortvasan. Sedan har det liksom bara rullat på. Om man tittar på vilka de mest populära inläggen varit under året så leder "Ryggövningar för träning av ländrygg" som publicerades i 7:e mars stort följt av allt från när Citius 44:an hamnade i sjön till anpassade bowlingklot.

För min egen del så är naturligtvis ett av de stora ögonblicken under 2011 när jag nådde målet i Mora i slutet av februari men inte minst att jag med Lars coach fantastiska hjälp klarade att genomföra Blodomloppet i juni. Det sistnämnda var mer en mental seger för mig än Kortvasan. Jag som aldrig kunnat springa tidigare, nu kan jag titulera mig som löpare :) Att klara ngt som man trodde var i det närmaste omöjligt eller att helt enkelt våga ngt nytt det är vads jag tar med mig från 2011 in i 2012.

Så till sist stort tack för alla roliga och intressanta kommentarer under året.
Hoppas du vill fortsätta följa bloggen även under 2012!

1 kommentar:

  1. Oj, att bli omnämnd som en del av en årssummering är stort för mig! Det var väldigt skoj och givande att få äran att coacha dig till att bli löpare. /Lars coach

    SvaraRadera