måndag 20 juni 2011

Skepp och hoj!

Kerstin, en vanlig dag på jobbet




















Nu när Maria är på Åland passar jag på att skriva ett litet inlägg på temat hav och segel. Här på Reumatikerförbundets kansli finns många intressen kopplat till fysisk aktivitet och min tanke är att lite nu och då skriva om vad vi i personalen pysslar med när vi inte sitter på kontoret.

Först ut i raden är Reumatikerförbundets biträdande generalsekreterare Kerstin Källander som har ett brinnande intresse för segling. För någon vecka sedan deltog Kerstin tillsammans med fyra väninnor vid segeltävlingen "24-timmars" med start och mål vid Dalarö, i Stockholms skärgård.

Tävlingen gick ut på att under 24-timmar segla så lång distans som möjligt och under tiden nå så många rundningsmärken eller andra för tävlingen utsatta punkter.

Besättningen på Bacchus går ut i sol











Kerstin berättade att man gick ut i strålande sol och hem i snålblåst, så dessa 24-timmar bjöd minst sagt på växlande väderlek. Gänget på båten fick jobba i skift för att inte tappa tid och fart och lyckades till slut nå en 20:e plats av 34 st startande båtar i tävlingen.

Målgång i ruskväder 











Vi har en biträdande generalsekreterare med riktigt sjöben!
Grattis Kerstin till en strålande seglats säger kollegorna här på kontoret!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar