onsdag 21 december 2011

Sista minuten klappar!

Här kommer några tips på julklappar såhär fem i tolv innan den 24:e!
Handpresso Wild för 1234 kr från Playgorund

Apoteket Halkskydd AKTIV Halkskydd för 199 kr från Apoteket

111109-jag-är-zlatan-bred Årets bok!? från Stadium

Löplabbet+Comp Coolmax svartKompressionsstrumpa för 180 kr från Löplabbet

   Tränings DVD "Ett hopp för knäartros" för 75 kr från Reumatikerförbundet

2 kommentarer:

 1. Trevlig blogg…
  Något för mig som äntligen fått veta att jag har artros i ländryggen med en massa nervpåverkan till följd i benet.
  Tack till läkaren som sa att det var detta, annars har dom sagt att du kära vän du får nog leva med din smärta och äta voltaren i resten av ditt liv..
  Jag har inte tränat på 2,5 år pga av detta och gått upp 15 kg…kan ej ta promenader då nervpåverkan blir galet stor. Men har köpt en motionscykel nu och tror att det kan vara en bra grej till att stärka upp mig och min kondition med….
  läste någotstans om att kosten på verkar artros , dvs att man ska undvika gluten, har du något tips på mat och bra rörlser för min ländrygg.

  Mvh Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej Lotta! Kul att du hittat in på bloggen. Det är helt riktigt att träning motverkar artros. Smart att du skaffat dig en motionscykel för kondisträning. I högerspalten här på bloggen hittar du ett inlägg med grundövningar för ländrygg som jag ofta ger som startövningar till mina patienter. Gällande kostråd är jag lite mera återhållsam då det tyvärr fortfarande finns för lite säkerställd forskning inom området. Här får du prova dig fram och se om du reagerar på ngt speciellt. /Elin

  SvaraRadera