måndag 26 september 2011

Utegym


Länge leve MTT-träning
Jag testar ett av Pekings många utegym
I Stockholmsområdet finns det nio utegym som är i ordningställda för varierad träning. Här kan du balansera, hoppa, klättra, dra och lyfta allt utifrån egen förmåga. Egentligen är ju hela naturen ett enda stort utegym och det är väl bara fantasin som sätter gränser. Men jag gillar idén med utegym och tycker detta är ett bra initiativ at kommunerna. Första gången som jag kom i kontakt med ett utegym var i Peking för ett antal år sedan. Där hade varje park med stolhet sitt eget gym och gamla som unga motionerade där. Trevligt och omväxlande.

Finns det utegym eller något liknande i din kommun eller område? Skriv gärna en kommentar här i bloggen och tipsa i så fall.
Här hittar du alla Stockholmsområdets utegym >>

4 kommentarer:

  1. Finns det fler än jag som tränar trots kronsik sjukdom (jag har kroniskt smärtsyndrom). Jag har upptäckt att genom att träna får jag mer energi som jag plöjer ned i mer träning. Att träna flera muskelgrupper på en gång fungerar också bättre...

    SvaraRadera
  2. Ja, jag träna också. Jag mår mycket bättre . Märker snabbt om jag inte tar mig tiden till att träna.

    SvaraRadera
  3. Trodde nästan jag var ensam... :-) Visst känns det om man inte tränar. Jag lyckades att släpa mig till gymmet efter att varit sjuk i en vecka - ont i varenda muskel och migrän, dom tittade lite konstigt på mig när jag kom. Nästan allt släppte efteråt... har bara lite ont i huvudet och nacken.

    SvaraRadera