tisdag 20 september 2011

Blogg: Att träna med RA

Jag skulle vilja slå ett slag för bloggen "Att träna med RA" som skrivs av Sara.
Sara har varit in och lämnat kommentarer på Reumatikerförbundets träningslogg och jag blir lika glad varje gång jag upptäcker en ny träningskompis där ute i bloggrymden.
Sara är en synnerligen aktiv kvinna som växlar friskt mellan löpning, paddling, cykling och flera äventyrssporter.

Följ Saras blogg här >>

5 kommentarer:

 1. Hej Elin! Jag har följt din blogg och även varit inne och läst på Saras blogg och blir så inspirerad. Jag försöker att hålla igång så gott det går med cykling, stavgång, spinning, styrketräning, paddling etc men på en mer blygsam nivå än er. Nu skulle gärna vilja våga anmäla mig till ett cykellopp för att ha ett mål men har svårt att ta tag i det! Några tips?

  SvaraRadera
 2. Fundera på vad som inspirerar dig mest. Är det ett lopp i vackra omgivningar, ett lopp med många deltagare, motionslopp eller ett prestationsinriktat tävlingslopp? Bara gör det innan vintern slår till och det blir kallt :)

  SvaraRadera
 3. Kul med en träningsblogg till om träning med RA. Ofta får man ju höra att man ska träna försiktigt och det är tråkigt, skönt att få exempel på motsatsen också.

  SvaraRadera
 4. Jag skulle va jätteglad om jag kunde ägna mig åt nån form av träning. Här snackas om löpning, cykling, spinning och jag vet inte allt. Jag har en RA sedan mitten på 70 talet med fula felställningar i lederna. Är glad över att jag kan gå kortare sträckor i alla fall. Kan inte ens få på mig ett par gympa skor pga felställn i fötterna.

  Tycker trots allt att jag lever ett socialt o rikt liv. Carpe Diem :-))

  "RA, Sjögrens och SLE kvinna"

  SvaraRadera
 5. Roligt med alla kommentarer och ert engagemang. Visst har vi alla olika förutsättningar för vår träning och allt passar inte alla. Föreläste i helgen för Reumatikerdistriket i Uppsala och vi pratade där mycket om att hitta någon aktivitet som man upplever glädje av. Kvittar om det handlar om trädgårdsfixning eller cykla vätternrundan. Glädjen är den viktigaste motivationshöjaren enligt min mening.

  SvaraRadera