söndag 7 maj 2017

Reumatikerförbundet i mål! Lidingöloppet-MTB

Team Reumatikerförbundet, Lidingöloppet-MTB 2017

Lördag 6/5 samlades cyklister från hela landet ute på vackra Lidingö. Reumatikerförbundet fanns på plats via Stockholms Reumatikerförening som i samarbete med Lidingöloppet erbjudit 10 st fria startplatser till sina medlemmar för att ta sin ann motionsklassen 23 km. Man fanns också med som utställare i start/målområdet.

Tyvärr fick några deltagare förhinder så till slut var vi 5 st morgonpigga som samlades vid Reumatikerförbundets montertält. Påhejade av Caroline Liljegren (ordförande) i Stockholms Reumatikerförening med team gjorde vi oss klara.

I väntan på start


Och så iväg

En varierande, naturvacker och synnerligen kuperad bana väntade sedan. Nöjda och trötta träffades "Team Reumatikerförbundet" efter målgång och firade lagets etta Christian Berglund som trampade i mål på fina tiden 1 timme. Riktigt roligt att få peppa varandra och dela erfarenheten tillsammans.

Reumatikerförbundets kommunikationschef Annika Sjöberg


Stockholms Reumatikerförening pratade med besökare under hela dagen, där huvudämnet främst var artros samt vikten av att vara fortsatt fysisk aktiv. Det blev många fina samtal i tältet och en och annan besökare värmde sig på "forskningscykeln" och bidrog på så vis med pengar till forskningen mot reumatiska sjukdomar "Vi trampar för forskningen" med stöd av AbbVie.Caroline Liljegren med team pratade med besökare

Vi lyfter på hatten och tackar för ett mycket väl genomfört arrangemang av Lidingöloppet och säger på återseende nästa år.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar