![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/1884849/images/2010/rotfruktschips_93508734.jpg)
Nyttigt fredagsmys för höstväder!
Ingredienser för 4 portioner
1 rödbeta
1 gulbeta eller morot
1 palsternacka
1 gulbeta eller morot
1 palsternacka
Fetaostdipp:
100 g fetaost, max 25 %
1 dl yoghurt naturell, 3 %, ev. låglaktos
peppar
timjan
100 g fetaost, max 25 %
1 dl yoghurt naturell, 3 %, ev. låglaktos
peppar
timjan
Gör så här
Sätt ugnen på 200°. Skala rotfrukterna och skär i tunna skivor. Lägg dem glest på en plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 20–30 min tills de blivit krispiga. Vänd dem gärna då och då. Låt dem svalna på galler. Mixa fetaost och yoghurt. Krydda och garnera med timjan.
Trevlig helg!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar